به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ سیدجواد ساداتی نژاد صبح امروز در نخستین همایش «هم اندیشی نخبگان دارالولایه راوند کاشان» ضمن تبریک به مناسبت سال جدید اظهار داشت: راوند منطقه خوبی برای زیستن و به نحوی دروازه تمدن بشری این خطه محسوب می‌شود.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس با بیان اینکه نماد تمدن بشری راوند علامه قطب راوندی است، افزود: گستره نام علامه قطب راوندی به وسعت جهان است و نامی آشنا برای جهانیان محسوب می‌شود و به دلیل  عظمت علمی که قطب راوندی دارد باید مرکز کاشان شناسی دانشگاه کاشان کنگره بزرگداشت علامه قطب راوندی را برگزار کند.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به تولید ماهیان زینتی در راوند کاشان خاطرنشان کرد: تولید ماهیان زینتی در راوند کاشان قدمتی طولانی دارد و تولید ۷۰ درصد از ماهیان زینتی کشور در راوند کاشان گواه این مطلب است.

ساداتی نژاد با بیان اینکه ۷۰۰ کارگاه در راوند کاشان به تولید ماهیان زینتی مشغول هستند، تصریح کرد: احداث شهرک ماهیان زینتی لازمه خطه راوند کاشان است و به موجب احداث آن ظرفیت گردشگر در این خطه به صورت قابل ملاحظه‌ای افزایش پیدا می‌کند و می‌توان به نوعی قمصر دیگری در ابتدای شهر کاشان ایجاد کرد.

عضو ناظر مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حوزه ماهیان زینتی به صورت مداوم در طول سال می‌توانیم شاهد حضور گردشگر باشیم، ابراز داشت: در سایر حوزه‌ها پذیرش گردشگر موقتی و به صورت فصلی است اما در حوزه ماهیان زینتی اینگونه نیست و در همین راستا می‌توان کسب و کارهای جدیدی در حوزه فروش و صنایع دستی در کاشان ایجاد کرد.

وی پرورش ماهیان زینتی را جایگزین مناسبی برای کشاورزی دانست و بیان کرد: لازم است از ظرفیت نخبگان، معتمدین، خیرین و غیره در این منطقه استفاده کرد و به همین دلیل پیشنهاد می‌شود انجمن حامیان توسعه راوند تاسیس شود و یک چشم‌اندازی ویژه راوند کاشان در جهت پیشرفت این خطه ترسیم شود.

نماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران وبیدگل  در مجلس، فرش ماشینی راوند را از دیگر برندهای  این منطقه دانست و گفت: با توجه به اینکه فرش ماشینی راوند را جهانی کرده ولی به مرور زمان تولید این صنعت دراین منطقه کاهش پیدا کرده که مسئولان باید نسبت به احیای مجدد این صنعت در این منطقه تلاش کنند.

وی با تاکید استفاده از ظرفیت‌های مردمی، نخبگان و خیرین برای راه اندازی حامیان راوند برای رشد و آبادانی این منطقه گفت: با توجه به اینکه کاشان در هیچ دوره‌ای پایتخت نبوده و شهری مردمی بوده لذا پیشنهاد می‌شود برای توسعه  و آبادانی منطقه راوند نقشه راه با حضور نخبگان ترسیم شود.

پایان پیام